For the complete experience, please enable JavaScript in your browser.
Rezveratrol forte
REZERVATROL.jpg
Este o doză dublă, pentru 3 luni!
Produsul este recomandat bolnavilor de inimă, diabeticilor, bărbaţilor cu vârsta de peste 50 de ani, în tratamentul bolilor tumorale neaparat.
Doza zilnică recomandată: 1 capsulă.
Agentul activ: t-rezveratrol (10mg/ capsulă).
Agentul activ al vinului roşu în dozaj mărit fără alcool , Precondiţionarea inimii, întărirea muşchilor inimii, inducerea apopteozei la celulele tumoroase (inducerea procesului de mortabilitate naturală a celulelor).
Resveratrol este cel mai eficient şi cel mai bine studiat fitonutrient pentru menţinerea şi protejarea sănătăţii.
- inhibă apariţia, propagarea şi dezvoltarea cancerului
- este un puternic antioxidant, 100% natural, protejează ADN-ul
- reface nivelul de gluthathione (cel mai important antioxidant al nostru)
- creşte nivelul de quinone reductase (ficatul foloseşte această enzimă pentru detoxifiere)
- are rol protector împotriva formării cancerului de colon
- poate proteja împotriva cancerului de prostată
- activează ca un fitoestrogen benefic
- reduce oxidarea LDL (colesterolul rău)
- ajută la vindecarea rănilor de piele
Ce este resveratrol?
Resveratrol se găseşte în vin şi struguri şi este un antioxidant natural. Au fost relevate un număr mare de efecte benefice asupra sănătăţii, cum ar fi cel anticancer, antiviral, neuroprotector, anti-inflamator; contribuie de asemenea la prelungirea vieţii. Resveratrol se găseşte în pieliţa strugurilor roşii şi ca şi componentă a vinului roşu. Prezenţa acestuia în vin poate explica “paradoxul francez” şi anume faptul că incidenţa bolilor cardiovasculare este relativ redus în sudul Franţei, unde bautura favorită este vinul, în ciuda dietei bogate în grăsimi saturate.
Resveratrol este o componentă de protecţie produsă de strugurii roşii şi de câteva alte plante împotriva paraziţilor. În trecut vinul roşu conţinea 8-10 mg resveratrol pe litru, acum din păcate în vinul produs nu mai există aproape deloc resveratrol, din cauza utilizării intensive a pesticidelor. Am reuşit să găsim o sursă farmaceutică de resveratrol, extras direct din stugurii roşii, care reţine natural toate componentele active: : polifenol, flavonoide, anthocyanidine şi oligoproanthocyanidine (OPCs). Acesta e apoi îmbogăţit cu resveratrol extras din planta Polygonum cuspidatum. Resveratrol este fără îndoială cel mai eficient şi cel mai bine studiat fitonutrient pe care îl puteţi folosi pentru menţinerea şi protejarea sănătăţii.
De ce trebuie să luaţi resveratrol?
Resveratrol este o soluţie extraordinară pentru multe probleme de sănătate cauzate de îmbătrânire:
- Sănătatea inimii: Organizaţia Mondială a Sănătăţii sugerează că doar resveratrol reduce riscul cardiovascular cu 40%. Resveratrol este mai eficient decât vitamina E, protejând împotriva unui spectru larg de radicali liberi pentru prevenirea oxidarii LDL (colesterolului rău). Inhibă agregarea plăcilor prin blocarea acţiunii factorilor de agregare. Susţine producţia de oxid nitric, care relaxează şi dilată arterele. Reduce nivelul de trigliceride şi colesterol precum şi agenţii hipertensivi.
- Prevenirea cancerului: Resveratrol este singurul produs natural care în mod evident opreşte dezvoltarea celulelor canceroase în diverse stadii: un studiu publicat în prestigioasa revistă “Science” arată că resveratrol blochează proliferarea celulelor canceroase în timpul a trei stadii importante de dezvoltare. Un experiment în care a fost administrat resveratrol unor soareci pe o perioadă de 18 săptămâni a demonstrat o reducere a tumorilor de piele cu 98%! Resveratrol distruge celulele canceroase indiferent dacă sunt oestrogen-dependente, sau au gena p53. Un studiu din Austria arată că resveratrol previne câteva tipuri de cancer, printre care metastaza la oase. Alte studii au demonstrat ca în unele cazuri îmbunătăţeşte eficienţa chimioterapiei. Poate deasemenea să blocheze efectul cancerigen al unei diete bogate în acid linoleic. Spre deosebire de multe medicamente, resveratrol protejează şi nu distruge celulele sănătoase. Acţiunea sa anticancerigenă este diversificată, puternică şi sofisticată.
- Sănătatea creierului: studii preliminare arată că resveratrol, singur sau în combinaţie cu alţi antioxidanţi, protejează creierul împotriva stresului oxidativ. Stresul oxidativ este cunoscut ca având un rol major în cele mai multe boli neurodegenerative.
- Imflamaţiile: un studiu efectuat în China a demonstrat recent că, injectat imediat după rănire, resviratrol este la fel de eficient ca şi medicamentul Prednison în protejarea împotriva inflamării măduvei spinării, dar cu avantajul adiţional al protecţiei antioxidante. Un studiu efectuat pe şobolani cărora le-a fost administrat resveratrol pentru 21 de zile, a arătat o îmbunătăţire a prognozei şi o reducere a efectelor permanente ale atacului cerebral.
- Longevitate: conform unui studiu al “Harvard Medical School”, resveratrol activează o genă a longevităţii în drojdia de bere şi creşte speranţa de viaţă cu 70%! Acţionează în acelaşi fel ca şi reducerea caloriilor (singura modalitate demonstrată ştiinţific pentru creşterea longevităţii) prin activarea genelor SIR. Cercetările de până acum s-au limitat la drojdie, muşte şi nematode, dar şi corpul omenesc posedă aceste gene.
Ingrediente pentru o capsulă:
- Resveratrol Extract: 100mg (polygonum cuspidatum)
- alte ingrediente: microcrystalline cellulose.
Ambalare: 100 capsule de 100 mg PRET : 91 RON
GRANAVITA.jpg
GRANAVITA
Un antioxidant excepțional pentru încetinirea îmbătrânirii
Agenţi activi: extract de Goji Catina de gard, extract de rodii,
Cătina de gard - Goji: Efecte:
- Este recomandat de medicina tradițională chineză pentru îmbunătățirea funcționării ficatului, a rinichilor, a plămânilor și pentru mărirea vitalității.
- Efectul cel mai de bază este activitatea imunomodulară. S-a observat, că extractele pe bază de apă sau alcool îmbunătăţesc fagocitoza.
- Terapia tradițională chineză dovedeşte posibilitatea de a folosi ca terapie adjuvantă în tratarea cancerului. Recent s-a dovedit, că fructul cătanei de gard are efect antioxidant şi anti-hepatotoxic.
- Pe baza experimentelor, în terapia chineză tradiţională se foloseşte în tratarea diferitelor boli ale pielii (neurodermatitis, eczema, etc) și ca adjuvant în tratarea cancerului,.
Rodiile: Efecte
- antitumoral: reduce multiplicarea celulelor tumorale, angiogeneza, favorizează diferenţierea celulară în cancer de piele, sân, leucemie, pancreas, esofag, colon, ficat, prostată, cervix, uter; induce apoptoza, eficientă şi în cancerele hormono-dependente prin conţinutul ridicat de estrona, un fitoestrogen natural
- menţine echilibrul hormonal în menopauză (ameliorează depresia, protejează ţesuturile cerebrale)
- prin menţinerea funcţiei endoteliale reduce afectarea arterelor în timpul radioterapiei
- antioxidant mult mai eficient decât Ceaiul verde (stimulează enzimele antioxidante intracelulare)
- excepţional în menţinerea sănătăţii prostatei (reduce valoarea markerului PSA), afrodisiac (stimulează funcţia sexuală masculină)
- previne malignizarea celulelor infectate cu Human Papilloma Virus
- reduce riscul cardiopatiei ischemice, accidentului vascular cerebral infarctului miocardic.
- antiinflamator: reduce efectul factorului NFkB și actiunea enzimei COX2, arteriopatiei obliterante periferice prin prevenirea şi regresia aterosclerozei (stimulează sinteza oxidului nitric, inhibă oxidarea lipoproteinelor de joasa densitate - LDL)
- reduce tensiunea arterială sistolică şi în cazul diabeticilor (dupa minim un an de tratament continuu)
- protejează ficatul în hepatite virale, mărește capacitatea de detoxifiere, reduce fibrozarea, reglează nivelul bilirubinei şi al transaminazelor,
- creşte rezistenţa la tuberculoză
- adjuvant în tratamentul dizenteriei diareei, , enterocolitelor, parazitozelor digestive
- diminuează durerile în osteoartrita (blochează enzimele proinflamatoare care declanşeaza osteoartrita şi distrug cartilajele)
- reduce sângerările prin activarea unei proteine de coagulare (factorul de contact - Hageman)
- redă elasticitatea şi frumuseţea pielii crește producţia de elastină şi colagen
- reduce efectele razelor UV
PRET : 99 RON
COMENZI LA : CISGVRO@YAHOO.COM